(+31)(0)33-2536804 info@priemabv.nl

Van a tot z ontzorgen

Ontzorgen is een onmiskenbare kwaliteit van Priema. We zijn u dan ook van dienst met services als engineering, logistiek op maat en nog veel meer. Allemaal om het u makkelijk te maken en bij te dragen aan een efficiënt bedrijfsproces.
Priema BV EDI en Odette
EDI en Odette
Priema maakt gebruik van EDI om efficiënt gegevens uit te wisselen. Voor de automotive sector werken we met Odette.
Engineering op maat
Wij stemmen onze interne organisatie altijd optimaal af op uw processen, waarbij onze engineeringsafdeling zaken beheert zoals het product, de normen, producteisen, tekeningen, procescontrolekaart, het controleplan en de Failure Modes and Effect Analysis.
Priema BV engineering op maat
Priema BV praktische ontwerpprogramma’s
Praktische ontwerpprogramma’s
Voor 3D-tekenwerk maken we gebruik van onder meer SolidWorks, dat geschikt is voor alle gangbare formats zoals DXF, STEP, IGS en CATIA.
Zorgvuldig gereedschapbeheer
Onze gereedschapmakerij produceert gereedschappen en lasmallen voor uw prototypes en zorgt voor een zorgvuldig beheer van alle productiemiddelen.
Priema BV zorgvuldig gereedschapbeheer
Priema BV flexibel voorraadbeheer
Flexibel voorraadbeheer
Met flexibel voorraadbeheer en just in time-levering zorgen we dat we steeds tijdig aansluiten op uw productieproces. Desgewenst kunnen we voor u een veiligheidsvoorraad aanhouden. In alle gevallen krijgt u de juiste producten op het afgesproken moment en in de juiste verpakking aangeleverd.
Efficiënt transport
Dankzij eigen vervoer binnen Nederland kunnen we de transportkosten laag houden en flexibel inspelen op uw logistieke wensen. Zelf afhalen of een andere logistieke dienstverlener inschakelen, kan natuurlijk ook. Voor het afhalen gelden de volgende venstertijden:

Hoevelaken
maandag t/m donderdag van 7:00 uur tot 16:30 uur
vrijdag van 7:00 uur tot 12:30 uur

Hardenberg
maandag t/m donderdag van 7:30 uur tot 16:00 uur
vrijdag van 7:30 uur tot 15:00 uur

Priema BV efficiënt transport

Wilt u meer informatie opvragen?
Neem direct contact met ons op:

11 + 9 =