(+31)(0)33-2536804 info@priemabv.nl

Dieptrekken: onze aanpak

Plaatst u bij ons een volledig nieuwe opdracht voor een nieuw product? Dan doorlopen we een zorgvuldig proces: van offerteaanvraag tot productie. Dit verzekert u van een constante kwaliteit en de meest efficiënte werkwijze.

Onze aanpak in 5 stappen:

1. Fase tot de offerte

Na ontvangst van uw aanvraag gaan we aan de slag. Op basis van uw informatie, uw tekening met kritische maten en uw materiaalkeuze voeren we allereerst een maakbaarheidsanalyse uit. We doen dit om te bepalen of het product technisch produceerbaar is. Zijn er voor de productie één of meer gereedschappen nodig, dan maken we een strokenopzet. De bewerkingsstappen binnen het gereedschap worden hiermee zichtbaar. Daarna ontvangt u van ons een offerte, ons advies over de productiewijze en inzicht in de bijbehorende investeringen (gereedschappen, mallen, controlemiddelen).

2. Gereedschap maken
Zijn er gereedschappen nodig voor de bewerkingen aan het product? We vervaardigen deze zelf of laten deze op regiebasis maken. We werken hiervoor samen met vaste gereedschapsmakerijen in Nederland. Ook gereedschappen uit China behoren tot de mogelijkheden. Priema stemt samen met u een planning af voor de totale tijdsduur van het project. In deze planning nemen we belangrijke momenten op. Als u dit wilt, nemen we samen de gereedschappen af op locatie, op het moment dat de eerste delen uit het gereedschap komen (First Out Tool – FOT). Dit kan plaatsvinden bij de gereedschapmaker, maar ook in één van onze fabrieken.
3. Nulserie maken
Op basis van de FOT blijkt meestal dat het gereedschap moet worden nabewerkt. Is het gereedschap klaar, dan maken we allereerst een nulserie. We produceren 30 stuks, meten producten op onze 3D-meetbank en analyseren de gegevens. Het meetrapport dat u als klant ontvangt, bewijst dat we het product kunnen produceren conform maten en toleranties en met continue waarborg. We vragen u te accorderen voor vrijgave van het gereedschap en voor start van de productie.
4. Start productie
Gaat u akkoord met de rapportage? Dan starten we met de seriematige productie van uw orders. Deze orders zijn doorgaans onderdeel van langlopende meerjarige contracten.
5. Just-in-time-levering
We leveren uw producten in de hoeveelheden en verpakkingen die u wenst. Gelabeld en voorzien van barcode. Indien gewenst leveren we just-in-time, zodat u zelf geen voorraad hoeft te houden.

Service bij Priema = van a tot z ontzorgen

Van a tot z ontzorgen

Ontzorgen is een onmiskenbare kwaliteit van Priema.

EDI en Odette

Priema maakt gebruik van EDI om efficiënt gegevens uit te wisselen.

Engineering op maat

Wij stemmen onze interne organisatie altijd optimaal af op uw processen.

Ontwerpprogramma's

Voor 3D-tekenwerk maken we gebruik van onder meer SolidWorks.

Zorgvuldig gereedschapbeheer

Onze gereedschapmakerij produceert gereedschappen en lasmallen.

Efficiënt transport

Dankzij eigen vervoer binnen Nederland kunnen we de transportkosten laag houden.

Meer weten over dieptrekken en wilt u een offerte?

1 + 3 =